Wedstrijdreglement


In dit reglement vind je o.a. informatie over ploegsamenstelling, puntenverdeling en prijzen.
Bij deelname aan De Gouden Tour gaat u akkoord met het reglement en de hierin vermelde voorwaarden.

 

Deadlines inschrijvingen (Speeldag 1)

Om deel te nemen vanaf de eerste speeldag van De Gouden Tour, moeten ploegen via de site ingeschreven en de betaling ontvangen zijn vóór 1 juli 2017 om 15u. Alle ploegen dienen tijdig betaald te worden en zijn pas geldig wanneer wij het deelname bedrag ontvangen hebben. Ploegen die na deze deadline worden ontvangen scoren geen punten voor de eerste speeldag.

 

Ploegen ingeschreven tijdens De Gouden Tour missen de punten van de eerste speeldag (of latere speeldagen) en nemen deel vanaf de eerstvolgende speeldag, indien dit online voor de vermelde deadline van de volgende speeldag gebeurde en de betaling onmiddellijk uitgevoerd wordt. Ploegen zijn pas geldig wanneer wij het deelnamebedrag ontvangen op onze rekening.

 

Schrijf een nieuwe ploeg in

 

Betalingen

Deelname aan De Gouden Tour bedraagt 7 euro per ploeg.

Ploegen worden bij voorkeur online betaald via Eurocard, Mastercard, Visa, KBC of Belfius of via eender welke andere bank via Bancontact/MisterCash. We raden u ten zeerste aan om ploegen via de online betalingswijze te betalen. Op die manier heeft u de garantie dat uw ploeg zeker op tijd betaald is en dus meedoet vanaf de eerstvolgende speeldag.

 

Ploegen kunnen ook betaald worden via overschrijving. Uw ploeg(en) zullen dan wel pas ingeschreven zijn als we de betaling hebben ontvangen en daar gaat afhankelijk per bank enige tijd over, met dus het risico dat laattijdige ploegen niet voor de eerstvolgende deadline kunnen meespelen. Daarom raden we aan om de betaling via overschrijving ruim op voorhand te doen. Ploegen kunnen immers nog worden aangepast voor de deadline waarvoor ze werden ingeschreven.

 

Bij een overschrijving is het belangrijk dat u de gestructureerde mededeling exact overneemt in de daarvoor voorziene ruimte. Enkel dan wordt je betaling automatisch afgehandeld door ons systeem, waardoor je sneller kan deelnemen aan De Gouden Tour. Bij een foutieve mededeling duurt de verwerking langer en kunnen we niet garanderen dat jouw ploeg tijdig is ingeschreven. Daarnaast hangt de verwerkingstijd ook af van externe factoren die wij niet in de hand hebben (verwerking door de bank, ...). Dit kan soms 2 tot 3 werkdagen duren, dus betaal online om zeker te zijn van tijdige deelname!

 

Een promotiecode kan recht geven op 1 gratis ploeg t.w.v. 7 euro afhankelijk van de vermelding bij de promotiecode. Deze code kan u ingeven na het opmaken van uw ploeg(en) en wordt dan met het tegoed verrekend.

 

Onjuiste, onvolledige, frauduleuze of onbetaalde deelnames worden niet aanvaard. De Gouden Tour heeft het recht deze deelnames te weigeren en/of verwijderen. De beslissing van De Gouden Tour is finaal.

 

Wanneer een 1+1-actie wordt opgezet, kan je énkel geniet van een gratis team wanneer je 2 teams SAMEN inschrijft. Het 2e team wordt dan niet aangerekend. Het is niet mogelijk om 1 team in te schrijven (en te betalen) en later een 2e team gratis in te schrijven!

 

Ploegnamen

De Gouden Tour behoudt zich het recht om ongepaste of onbehoorlijke ploegnamen te wijzigen.

 

Speeldagen

De Gouden Tour telt 17 speeldagen bestaande uit 21 ritten. Een overzicht van alle speeldagen van De Gouden Tour vindt u hieronder:

Speeldag Rit Dag Datum Vertrek/Aankomst
1 1 zaterdag 1/07/2017 Düsseldorf > Düsseldorf (tijdrit)
2 zondag 2/07/2017 Düsseldorf > Luik
2 3 maandag 3/07/2017 Verviers > Longwy
3 4 dinsdag 4/07/2017 Mondorf-les-Bains > Vittel
4 5 woensdag 5/07/2017 Vittel > La planche des belles filles
5 6 donderdag 6/07/2017 Vesoul > Troyes
6 7 vrijdag 7/07/2017 Troyes > Nuits-Saint-Georges
7 8 zaterdag 8/07/2017 Dole > Station des rousses
9 zondag 9/07/2017 Nantua > Chambéry
Rustdag Rustdag maandag 10/07/2017 Rustdag
8 10 dinsdag 11/07/2017 Périgueux > Bergerac
9 11 woensdag 12/07/2017 Eymet > Pau
10 12 donderdag 13/07/2017 Pau > Peyragudes
11 13 vrijdag 14/07/2017 Saint-Girons > Foix
12 14 zaterdag 15/07/2017 Blagnac > Rodez
15 zondag 16/07/2017 Laissac-Sévérac l'Eglise > Le Puy-en-Velay
Rustdag Rustdag maandag 17/07/2017 Rustdag
13 16 dinsdag 18/07/2017 Le Puy-en-Velay > Romans-sur-Isère
14 17 woensdag 19/07/2017 La Mure > Serre-Chevalier
15 18 donderdag 20/07/2017 Briançon > Izoard
16 19 vrijdag 21/07/2017 Embrun > Salon-de-Provence
17 20 zaterdag 22/07/2017 Marseille > Marseille (tijdrit)
21 zondag 23/07/2017 Montgeron > Paris Champs-Élysées

 

Enkel de wedstrijden die hierboven vermeld staan komen in aanmerking voor de Tour. Na iedere speeldag worden de punten per speeldag, de totaalpunten van de renners en de winnaars gepubliceerd op de site www.goudentour.be. De winnaar wordt tevens bekendgemaakt in de krant Het Laatste Nieuws.

 

 

Rennerslijst

De Gouden Tour publiceert op haar website een rennerslijst onder het menu Rennerslijst waarin alle relevante info m.b.t. de renners kan teruggevonden worden. De rennerslijst kan ook in een Excel of PDF-file gedownload worden onder hetzelfde menu. De rennerslijst beschrijft de identiteit van de renners, hun waarde en de ploeg waarvoor ze rijden. Van zodra een team zijn finale selectie bekend heeft gemaakt, zullen we de niet-deelnemende renners van dat team op inactief zetten. Het is aan de deelnemer zélf om in de gaten te houden welke renners wel of niet starten. Er wordt géén compensatie gegeven voor renners die niet gestart zijn in de Tour.

 

De Gouden Tour zal geen briefwisseling voeren over de samenstelling van de rennerslijst noch over de waarde die een renner is toegekend. Renners kunnen alleen worden gekozen uit de gepubliceerde lijst. In geen geval worden renners aanvaard die niet op deze lijst voorkomen. Een ploeg met een niet in de lijst voorkomende renner wordt als een ongeldige ploeg beschouwd.

 

 

Ploegsamenstelling (NIEUW)

U kiest 15 renners die samen niet meer dan 275 miljoen waard zijn en niet meer dan 3 renners uit éénzelfde ploeg bevatten. Daarnaast kies je een superkopman uit je 15 renners die extra punten kan scoren. Deze superkopman kan je per speeldag aanpassen.

 

De Gouden Tour zal geen briefwisseling voeren over de samenstelling van de ploegen noch over de uitslagen van elke Gouden Tour-speeldag.

 

 

Transfers (NIEUW)

U heeft recht op 2 transfer/ploeg tijdens het spel. De punten van de renner die je UIT je team verwijderd, blijf je behouden. De punten van de renner die je IN je ploeg brengt, tellen vanaf het moment dat je deze in je ploeg hebt (dus punten gescoord voordat hij in je team stond, krijg je uiteraard niet).

 

Punten scoren

Renners in uw ploeg scoren punten op basis van hun prestaties tijdens de respectievelijke ritten. De volgende puntentoekenning wordt gehanteerd:

 

Punten voor de eerste 30 renners in de uitslag van een rit in de Tour:

 

plaats punten plaats punten
1ste plaats 50 punten 16de plaats 15 punten
2de plaats 40 punten 17de plaats 14 punten
3de plaats 32 punten 18de plaats 13 punten
4de plaats 28 punten 19de plaats 12 punten
5de plaats 26 punten 20ste plaats 11 punten
6de plaats 25 punten 21ste plaats 10 punten
7de plaats 24 punten 22ste plaats 9 punten
8de plaats 23 punten 23ste plaats 8 punten
9de plaats 22 punten 24ste plaats 7 punten
10de plaats 21 punten 25ste plaats 6 punten
11de plaats 20 punten 26ste plaats 5 punten
12de plaats 19 punten 27ste plaats 4 punten
13de plaats 18 punten 28ste plaats 3 punten
14de plaats 17 punten 29ste plaats 2 punten
15de plaats 16 punten 30ste plaats 1 punt

 

Superkopman
Via de superkopman die u gekozen heeft kan u ook extra punten scoren: Deze verdient immers 15 punten extra wanneer hij op de 1e plaats eindigt in de rit. Voor een 2e plaats in de rit krijgt de superkopman 10 punten extra, en voor een 3e plaats ontvangt hij 5 punten extra.

 

Assistentie
Alle ploeggenoten van de ritwinnaar die in de rit aan de start komen, krijgen 5 punten ongeacht of zij zelf de rit uitrijden. Deze punten krijgen zij echter niet als de rit een individuele tijdrit is. De ritwinnaar zelf krijgt géén punten voor assistentie.

 

Opgave
Een renner die uitvalt door opgave, door na de toegestane tijd binnen te rijden, door ongeval of door welk feit ook dat hem het verder zetten van De Ronde van Frankrijk belet, krijgt 1 minpunt voor de rit waarin hij uitvalt en voor elke volgende rit waarin hij niet aan de start komt. Deze punten worden integraal in rekening gebracht op de dag waarop de renner opgeeft of niet meer start. Na het uitvallen kan die renner geen punten meer winnen noch verliezen.

 

Gele trui
De renner die op het einde van een rit de gele trui pakt, krijgt voor de betreffende rit 5 punten extra.

 

Groene trui
De renner die op het einde van een rit de groene trui pakt, krijgt voor de betreffende rit 3 punten extra.

 

Bolletjestrui
De renner die op het einde van een rit de bolletjestrui pakt, krijgt voor de betreffende rit 3 punten extra.

 

Witte trui
De renner die op het einde van een rit de witte trui pakt, krijgt voor de betreffende rit 1 punten extra.

 

Zowel bij de groene trui, bolletjestrui als witte trui gaat het om de leider in het respectievelijke nevenklassement! Dit is niet per definitie de drager van de trui. Indien de leider van een nevenklassement ook leider is in een belangrijker (neven)klassement, krijgt hij voor beide klassementen de extra punten.

 

Overzicht:

 

Type punten normale rit tijdrit
top 30 uitslag X X
Superkopman X X
Opgave X X
Assistentie X n.v.t.
Gele trui X X
Groene trui X X
Bolletjestrui X X
Witte trui X X

 

 

Eindklassement (na laatste rit): Op het einde van de Tour de France krijgen de top 30 renners in de officiële uitslag (klassement gele trui) onderstaande punten extra toegekend. Pas na het toekennen van deze punten worden de eindwinnaars van de Gouden Tour bepaald.

 

plaats punten plaats punten
1ste plaats 75 punten 16de plaats 15 punten
2de plaats 63 punten 17de plaats 14 punten
3de plaats 55 punten 18de plaats 13 punten
4de plaats 50 punten 19de plaats 12 punten
5de plaats 46 punten 20ste plaats 11 punten
6de plaats 42 punten 21ste plaats 10 punten
7de plaats 38 punten 22ste plaats 9 punten
8de plaats 34 punten 23ste plaats 8 punten
9de plaats 30 punten 24ste plaats 7 punten
10de plaats 26 punten 25ste plaats 6 punten
11de plaats 24 punten 26ste plaats 5 punten
12de plaats 22 punten 27ste plaats 4 punten
13de plaats 20 punten 28ste plaats 3 punten
14de plaats 18 punten 29ste plaats 2 punten
15de plaats 16 punten 30ste plaats 1 punten

 


Eindklassement Groene Trui (na laatste rit): Op het einde van de Tour de France krijgen de top 15 renners in het officiële sprintklassement (klassement groene trui) onderstaande punten extra toegekend:

 

plaats punten
1ste plaats 50 punten
2de plaats 46 punten
3de plaats 42 punten
4de plaats 38 punten
5de plaats 34 punten
6de plaats 30 punten
7de plaats 26 punten
8de plaats 22 punten
9de plaats 18 punten
10de plaats 14 punten
11de plaats 10 punten
12de plaats 7 punten
13de plaats 5 punten
14de plaats 3 punten
15de plaats 1 punten

 

 

Eindklassement Bolletjestrui (na laatste rit): Op het einde van de Tour de France krijgen de top 15 renners in het officiële bergklassement (klassement bolletjestrui) onderstaande punten extra toegekend:

 

plaats punten
1ste plaats 50 punten
2de plaats 46 punten
3de plaats 42 punten
4de plaats 38 punten
5de plaats 34 punten
6de plaats 30 punten
7de plaats 26 punten
8de plaats 22 punten
9de plaats 18 punten
10de plaats 14 punten
11de plaats 10 punten
12de plaats 7 punten
13de plaats 5 punten
14de plaats 3 punten
15de plaats 1 punten

 

 

Eindklassement Witte Trui (na laatste rit): Op het einde van de Tour de France krijgen de top 15 renners in het officiële jongerenklassement (klassement witte trui) onderstaande punten extra toegekend:

 

plaats punten
1ste plaats 30 punten
2de plaats 27 punten
3de plaats 24 punten
4de plaats 21 punten
5de plaats 18 punten
6de plaats 15 punten
7de plaats 12 punten
8de plaats 9 punten
9de plaats 7 punten
10de plaats 6 punten
11de plaats 5 punten
12de plaats 4 punten
13de plaats 3 punten
14de plaats 2 punten
15de plaats 1 punten

 

 

 

De resultaten die worden gepubliceerd zijn de enige die geldig zijn voor het spel, rekening houdend met eventuele correcties die in Het Laatste Nieuws of op de site www.goudentour.be kunnen verschijnen om een technische, druk-, tik- of andere fout te verbeteren.

 

Wanneer in de loop van de Ronde van Frankrijk door de organisatie of door enige andere bevoegde instantie een beslissing wordt genomen die de scores van de voorbije speeldag zou beïnvloeden en dit gebeurt na 23u59, dan wordt hiermee geen rekening gehouden voor deze dagscore maar wordt er met de gewijzigde uitslag en /of sanctie rekening gehouden voor het totaalklassement van De Gouden Tour.

 

Wanneer na de officiële bekendmaking van de uitslag van de Ronde van Frankrijk door de organisatie of door enige andere bevoegde instantie een beslissing wordt genomen die de scores van de voorbije speeldagen en het eindklassement zou beïnvloeden en dit gebeurt na 23u59u, dan wordt hiermee geen rekening gehouden voor de uitslagen van de Gouden Tour.

 

Wanneer om welke reden ook de Ronde van Frankrijk wordt stilgelegd of vroegtijdig beëindigd, vervallen de speeldagen die nog niet gereden zijn. Het eindklassement wordt in dit geval bepaald aan de hand van de op dat moment voorlopige algemene rangschikking van deelnemers.

 

Over de puntentoekenning zal De Gouden Tour geen briefwisseling voeren.

 

 

Extra klassementen

Er zijn 4 verschillende soorten klassementen: het speeldagklassement, het algemene eindklassement en de extra klassementen 'Sprint' en 'Berg'. Tot het extra klassement 'Sprint' behoren de ritten (niet speeldagen opgelet!): 2, 4, 6, 7, 10, 11, 16, 21.Het extra klassement 'Berg' is dan weer een combinatie van de ritten (niet speeldagen opgelet!): 5, 8, 9, 12,13, 15, 17, 18.

 

Deze klassementen worden bepaald op basis van de resultaten van uw ploeg(en) in de specifieke ritten die meetellen voor het klassement in kwestie (zoals hierboven vermeld).

 

Ploegen ingeschreven voor of na aanvang van de eerste rit van dit klassement tellen uiteraard ook mee voor dit klassement.

 

In geval van ex aequo wordt de winnaar diegene die voor zijn ploeg het minste aantal miljoenen heeft uitgegeven. Indien dan nog steeds van een ex aequo sprake is, wordt er gekeken naar de datum en het uur van inschrijving van de ploeg (eerst ingeschreven krijgt voorrang). Is het resultaat nog steeds een ex aequo dan wordt de winnaar door lottrekking bepaald.

 

 

Peloton

Een peloton is een apart klassement, waar jij je met je vrienden, familieleden, collega's of buren kan inschrijven. Door je in dit peloton in te schrijven, kan jij steeds op een eenvoudige manier zien welke van jullie ploegen het beste scoren in De Gouden Tour-competitie. Om een geldig peloton op te richten volstaat het om minstens 5 verschillende personen (= verschillende e-mailadressen), en elk met minstens 1 geldige ploeg, te verzamelen die samen in een eigen competitie willen spelen. Voor het peloton wordt er een aparte rangschikking voorzien. Iedere deelnemer blijft afzonderlijk deelnemen aan De Gouden Tour en verliest dus geen individuele winstkansen, maar krijgt daarentegen een extra winstmogelijkheid (samen met de andere leden van zijn superklasse) zonder meer te moeten betalen. Pelotons kennen een aparte prijzenpot. Het gemiddelde van ALLE teams binnen het peloton, bepaalt de plaats in het speeldagklassement peloton en algemeen klassement peloton en dit vanaf het moment dat dit team deelnam aan de superklasse. Werd je team voor de 1e speeldag ingeschreven in het peloton, dan tellen alle punten mee. Werd je team op de 5e speeldag ingeschreven in het peloton, dan tellen de punten vanaf speeldag 5 mee, enz...

 

 

Winnaars

Op basis van de rennerspunten van de voorbije speeldag worden de beste scores van de speeldag gepubliceerd. De deelnemer met de beste score wordt tot dagwinnaar uitgeroepen. Voor het eindklassement worden de scores per speeldag samengeteld tot de eindscore van de deelnemer. Deze score bepaalt het eindklassement.

 

 

Dagwinnaars

De deelnemer met de beste score voor een speeldag wordt tot dagwinnaar uitgeroepen.

 

In geval van ex aequo wordt de winnaar diegene die voor zijn ploeg het minste aantal miljoenen heeft uitgegeven. Indien dan nog steeds van een ex aequo sprake is, wordt er gekeken naar de datum en het uur van inschrijving van de ploeg (eerst ingeschreven krijgt voorrang). Is het resultaat nog steeds een ex aequo dan wordt de winnaar door lottrekking bepaald.

 

De prijzen die aan de dagwinnaar en aan de andere winnaars van de speeldag worden uitgereikt, worden bepaald door de promotiedienst van Het Laatste Nieuws en kunnen van dag tot dag verschillen.

 

Een deelnemer kan steeds maar één prijs, de meest waardevolle, per speeldag winnen. In geen geval zal een deelnemer aanspraak kunnen maken op de dagoverwinning en de daaraan verbonden prijzen indien hij/zij alle ploegen niet onmiddellijk betaalde.

 

Eindwinnaars

De deelnemer met het hoogste aantal punten op het einde van de Gouden Tour wordt uitgeroepen tot eindwinnaar.

 

In geval van ex aequo wordt de winnaar diegene die voor zijn ploeg het minste aantal miljoenen heeft uitgegeven. Indien dan nog steeds van een ex aequo sprake is, wordt er gekeken naar de datum en het uur van inschrijving van de ploeg (eerst ingeschreven krijgt voorrang). Is het resultaat nog steeds een ex aequo dan wordt de winnaar door lottrekking bepaald.

 

De prijzen die aan eindwinnaar en aan de andere winnaars van het eindklassement worden uitgereikt, worden bepaald door de promotiedienst van Het Laatste Nieuws. Een deelnemer kan steeds maar één prijs, de meest waardevolle, van het eindklassement winnen. In geen geval zal een deelnemer aanspraak kunnen maken op de eindoverwinning en de daaraan verbonden prijzen indien hij/zij alle ploegen niet onmiddellijk betaalde.

 

Deelnemers kunnen uitgenodigd worden in de gebouwen van Het Laatste Nieuws om hun prijs in ontvangst te nemen. Indien de prijzen niet opgehaald worden vóór 31 december 2017, vervallen de prijzen aan de organisatie.De organisatie bepaalt zelf welke prijzen opgehaald moeten worden en welke worden opgestuurd per post naar de winnaars.

 

Prijzen

Wie binnen de competitie, op één speeldag of in het eindklassement, meer dan één keer in de prijzen valt met verschillende ploegen zal slechts aanspraak kunnen maken op de hoogste of meest waardevolle prijs.

 

De prijzen die op deze wijze eventueel niet toewijsbaar zijn, worden geschonken aan de op één na beste deelnemer. De prijzen zijn niet omwisselbaar en kunnen dus ook niet in speciën omgezet worden.

 

De prijzen die de winnaars worden uitgereikt, worden bepaald door de promotiedienst van HLN.be en kunnen verschillen van speeldag tot speeldag.

 

De prijzen zijn niet omzetbaar in geld, ook niet gedeeltelijk, en zijn niet overdraagbaar aan derden.

 

Prijzen die teruggezonden worden naar Het Laatste Nieuws omwille van verkeerd adres of omdat deze niet opgehaald worden bij de postdiensten, worden niet opnieuw verstuurd en moeten vóór 31 september 2017 opgehaald worden in de gebouwen van Het Laatste Nieuws.

 

Deelnemers die als winnaar in de krant of op de website verschijnen, maar niet aan alle spelregels voldoen, kunnen geschrapt worden als winnaar. Winnaars dienen te kunnen bewijzen dat hun winnende teams tijdig werden betaald. Wanneer een winnaar geen geldig betalingsbewijs kan voorleggen, wordt de prijs niet uitgereikt.

 

Indien na de publicatie van een klassement blijkt dat er een herberekening moet gebeuren, en na de herberekening blijkt dat deelnemers die in de krant of op de site gepubliceerd werden als winnaar toch niet de rechtmatige winnaars zijn, kunnen zij geen aanspraak maken op de prijs.

 

 

Algemeen

Door deel te nemen verklaart u zich akkoord te gaan met het publiceren van uw naam, foto en ploeginformatie in Het Laatste Nieuws en op www.goudentour.be voor zover dit voor het spel en/of de verslaggeving erover door Het Laatste Nieuws en www.goudentour.be noodzakelijk wordt geacht.

 

Minderjarigen kunnen enkel deelnemen mits akkoord van één van hun ouders of wettelijke voogd.

 

De Gouden Tour behoudt zich het recht voor elke klacht of opmerking i.v.m. De Gouden Tour te onderzoeken zonder dat dit enige verplichting zou impliceren. Beslissingen in dit verband zijn niet aanvechtbaar en kunnen niet het voorwerp van verdere briefwisseling uitmaken. Over het verloop van de wedstrijd en de aanduiding van de winnaar wordt noch schriftelijk noch per telefoon overlegd.

 

Het is niet toegestaan om prijzen door te verkopen. Om die reden zal ook nooit de waarde van een gewonnen prijs gecommuniceerd worden.

 

De Gouden Tour heeft het recht om deelnames te weigeren die niet stroken met de regels van het spel en/of reglement of die ingaan tegen de geest van het spel. In geval van misbruik, misleiding of bedrog (deelnames d.m.v. een script, fictieve personen, fictieve email adressen, ...) behoudt de organisator zich het recht om deze deelnemer uit te sluiten van deze en andere wedstrijden.

 

De Gouden Tour kan op elk ogenblik wijzigingen aanbrengen aan het reglement, hetzij door artikelen toe te voegen of te verwijderen, hetzij door wijzigingen aan te brengen in de tekst van de artikelen. De Gouden Tour zal niet verantwoordelijk kunnen worden gesteld voor de invloed die dergelijke beslissing heeft op het verloop van het spel of op de situatie van de deelnemers.

 

De Gouden Tour kan op elk ogenblik de wedstrijd annuleren indien omstandigheden van buitengewone aard dat wenselijk of noodzakelijk maken.

 

Personeelsleden van De Persgroep Publishing en haar dochterbedrijven kunnen niet aan deze wedstrijd deelnemen.

 

De persoonsgegevens die de organisator verzamelt over de deelnemers of n.a.v. het feit van hun deelname, vallen onder toepassing van artikel 4 par.1 van de wet van 8 december 1992 m.b.t. de bescherming van de persoonlijke levenssfeer. De gegevens kunnen worden verwerkt voor de afhandeling van deze wedstrijd en voor direct marketing doeleinden, waartegen de deelnemers zich schriftelijk kunnen verzetten. Zij kunnen worden opgenomen in een lezersbestand dat aan derden kan overgemaakt worden. De deelnemers hebben vrije toegang tot deze gegevens om er zo nodig de verbetering van te vragen.

 

Bij eventuele betwistingen zijn alleen de rechtbanken te Brussel bevoegd.

 

Dit reglement vormt de enige geldige bron voor de regels van De Gouden Tour. Druk-, spel- en zetfouten of andere fouten van dergelijke aard kunnen niet ingeroepen worden als grond tot enigerlei verplichting vanwege Het Laatste Nieuws of www.goudentour.be.

 

De Gouden Tour wordt georganiseerd door de Persgroep Publishing, Brusselsesteenweg 347, 1730 Asse-Kobbegem .